Friday, August 29, 2008

konpiusss...

kata orang... kata ku.. sana sini...

papa : wah... muka papa macam muka a.Hope laa, baby face dan licin... eh aku ni baby face laaa...
aku beby : eleh... ngo tu lobang idung papa kembang melopong macam trowong..(cheh perasaan laa papa ni..)

mama : Mata a.Hope seksi, ala-ala mata mama, tapi idung kemik macam jambu... ikut idung papa le tu...
aku beby: heh eleehh... mama x mengaku pulaa...yang seksi je ikut macam mama .. hampeh!..

nenek kata : a.Hope ni putih macam orang putih, mesti ensem bila besar nanti.. tapi napa yee kepala 'gondol'... apesal x tumbuh rambut ni, tak cukup baja ni...
aku beby : esh nenek ni nak puji ke nak kutuk hakuuu... arggg.. hmmm... mmg aku ensem mcm papa..like father like son maaa ..;-).. peace papa (sambil nunjuk sign peace...)

orang - orang : %#*~& (kenapa ye, muka alden ni nampak baby face laaa ..)
aku beby : @&$#... (kan haku ni baby lagi.. huhu..), aiks orang-orang pun leh cakap..

hmm.. banyak lagi kata orang... ada yang mengata... ada yang tidak terkata.. dan ada juga yang malu berkata-kata... aku je yang belum tau berkata-kata.. jadi kata-kata tadi kata-kata siapa...hampessss...

0 comments: